Aktuelt

John Dahle Skipshandel - ny hovedforhandler for Cyalume i Norge


Kjemiske lys er helt ufarlige og har en rekke spennende anvendelsesområder

diver_6in chemlight_closeup.jpg

John Dahle Skipshandel ble høsten 2009 utnevnt som hovedforhandler i Norge for verdens beste produsent av kjemiske lys, Cyalume. Produsenten er mest kjent for sine lysstaver eller "ligthsticks" som du kanskje selv har brukt i forbindelse med overnatting i telt eller som gadget i forbindelse med en konsert. Cyalume har imidlertid en rekke andre spennende produkter som bør kunne være av interesse.

Cyalume Light Station brukes som nødbelysning i forbindelse med evakuering på blant annet rigger, hoteller, sykehus, busser og tog over hele verden. Mange har i dag lykter stående stand by som nødbelysning på rom og i ganger. Hvorfor ikke finne en enklere løsning? Cyalume Light Station er i tillegg til å være svært hensiktsmessig fra et sikkerhetsmessig perspektiv også rimelig i innkjøp. Cyalume Light Station har i tillegg en annen svært stor fordel, du trenger nemlig ikke å tenke på kontroll av pærer eller batterier. Du trenger ikke å tenke på kontroll i det hele tatt før det har gått opptil 4 år.

Mange av våre kunder har i en årrekke kjøpt Cyalume 6" lysstaver. Vi lagerfører nå både 10" og 12" lysstaver som gir vesentlig bedre lys. Er du registrert kunde hos oss, ta kontakt så sender vi deg en gratis prøve.

Du kan utforske alle produktene fra Cyalume ved å klikke deg inn på kapittel 14 i produktoversikten. Ta gjerne kontakt med oss enten du er sluttkunde, potensiell eller eksisterende forhandler..