Aktuelt

Nye EXOFIT™ er her til uslåelig pris


En kommende storselger full av innovative løsninger

exofit nex front.jpg

exofit nex m-stb front.jpg

Vi tilstreber alltid å kunne tilby deg det beste på markedet til enhver tid. De siste årene har gitt oss en rekke nyvinninger innenfor fallsikringsområdet, blant annet avlastningstropper og en rekke nye forankringspunkter.  SALA® tilstreber til enhver tid å være i forkant av utviklingen, og jobber intenst med å finne sterkere, lettere og mer bestandige materialer som skal gi deg den høyeste grad av komfort og sikkerhet. Det er summen av dette kontinuerlige arbeidet som gjør at vi nå kan tilby deg den nye kroppsselen EXOFIT NEX™.
 
 
Komfort
Det er et viktig prinsipp at verneutstyr skal være så komfortabelt som mulig. Med dette i bakhodet er EXOFIT NEX™ laget av så lette materialer som mulig. En utstrakt bruk av fukttransporterende materiale på utsatte steder gir deg en tørr og komfortabel hverdag. Kritiske justeringsmuligheter er også implementert på en måte som gir deg mulighet til å oppnå en perfekt passform.
 
Funksjonalitet
I dagens arbeidsmarked, hvor kravet til hurtighet og effektivitet er svært høyt, vil innkjøp av en EXOFIT NEX™ være en investering i produktivitet. I tillegg til at kroppsselen er særdeles komfortabel får den brukeren til å føle seg trygg i alle situasjoner slik at fokuset kan være på den aktuelle arbeidsoperasjonen. Innovative sikkerhetsfunksjoner - som nyutviklede avlastningsstropper integrert i selen, Duo-Lok™ hurtigspenner og en beskyttet lomme med elastiske sider for oppbevaring av personlige gjenstander, lar brukeren jobbe smart, raskt og sikkert.
 
 
Holdbarhet
Produkter, også dem av høyeste kvalitet, mister noe av sine kvaliteter over tid. EXOFIT NEX™ utfordrer dette tradisjonelle tankesettet. Utformet av materialer med varig styrke over tid, inklusive blant annet Tech-Lite™ D-ringer i flyaluminium, vil EXOFIT NEX™ kunne håndtere de vanskeligste situasjoner under de røffeste forhold. Dag ut og dag inn..
 
 
 Les mer om produktet i produktregisteret vårt eller ta kontakt med produktansvarlig Pål Matland, pem@john-dahle.no eller 51646993 for mer informasjon.