Strømpriser nå og dagens Strømpriser time for time | minspotpris.noMinSpotpris

Aktuelt

Ny lastebilbegge.jpg

I tråd med vår visjon om å være en levende og økonomisk lønnsom bedrift i stadig utvikling, har vi gleden å informere om at vi har investert i en splitter ny MAN 18.290 lastebil. Samtidig har vi tilført mer ressurser ved å ansette en ny sjåfør med 13 års erfaring fra distribusjon av gods i vårt nærområde. Vårt nye tilskudd heter Rene Niederstrasser og er et kjent ansikt for mange i vår region. Han vil sammen med den nye lastebilen bidra til at vi øker vår fleksibilitet og leveringsdyktighet, slik at vi følger vår forretningside om å være den foretrukne leverandøren av produkter og tjenester innenfor løfteutstyr, fallsikring, verneutstyr, verktøy og andre konsumartikler til olje og skipsrelatert virksomhet.

Vi etterstreber alltid å kunne tilby våre kunder de beste løsningene og god service. Så hold øynene oppe for det nye gliset i blått, med den alltid smilende og serviceinnstilte Rene bak rattet, det er en stor sjans for at lastebilen er på vei til nettopp deg.

Til venstre er det blå gliset parkert ved siden av vårt første tilholdssted, Verksgaten 14A i Stavanger. John Dahle Skipshandel startet opp her i 1915. Til høyre er det blå gliset parkert ved våre nåværende lokaler i Kontinentalvegen 24 i Tananger

 
.